Kamerkoor Sine Nomine Lier zingt De Seizoenen… anders…

Er zal niet alléen gezongen worden, maar er zullen enkele bekende stukken te horen zijn, al dan niet in een nieuw kleedje, wat klassieker, wat moderner, of minder bekend, zelfs nagelnieuw en in alle bescheidenheid – een première zoals dat heet van ‘The Seasons’, een werk dat dirigent Peter Pazmany schreef op teksten van Gerd Van Riel… Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils!
De nodige info vind je op de flyer:

Madam Fortuna

Madam Fortuna zoekt zangers en spelers om een krachtige geëngageerde groep te vormen met mensen die iets met onze stad willen doen. Zowel zang, beweging en tekst komen in het project aan bod.
De input van de groep zal mee bepalen wat er in de theatertekst komt te staan, hoe de composities zullen klinken en hoe het eindresultaat eruit zal zien.
Tussen 23 september en 14 oktober 2018 spelen we (ongeveer) 5 avonden op pleinen, in de straten, ergens in de stad. De repetities beginnen in augustus, afhankelijk van de agenda’s van de deelnemers en Madam Fortuna. Deze agenda wordt concreet gemaakt in het weekend van 16 &17 juni. Deelnemen aan het project is gratis, we rekenen op een enthousiaste betrokkenheid van elke speler/zanger/beweger.
Madam Fortuna is een Antwerpse kunstenorganisatie. Ontmoeting en verbeelding in een vrije ruimte staan bij ons centraal. Bij ons zijn alle culturen en generaties welkom. En dat is ook het geval voor ‘stem van de stad‘.
Wil je meedoen?
Contacteer Lisa: M: 0479 66 57 18 – lisa@madamfortuna.be
We komen samen op zondag 26/8 om 12u in Madam Fortuna – Sergeyselsstraat 20 – 2140 Borgerhout

GDPR-infosessies

Het GDPR-verhaal is actueler dan ooit.

Hoe kan je zorgen dat je als koor volledig volgens de geldende privacywetgeving handelt? Hoe vermijd je klachten van koorleden of je publiek? Welke tips houd je in het achterhoofd wanneer je persoonsgegevens van (misschien wel minderjarige) koorleden verwerkt, beeldmateriaal verspreidt of potentiële nieuwe koorzangers wil aanschrijven?

Kom met al je vragen naar één van onze infosessies rond privacywetgeving. Er wordt een volledig nieuwe presentatie voor Koor&Stem gemaakt dat specifiek gericht is aan koren en waarbij je concrete handvaten aangereikt krijgt die je meteen kan toepassen in de praktijk. Afspraak op 13 november in Wijnegem of 20 november in Turnhout.

Meer weten en inschrijven: neem een kijkje bij onze activiteiten!