SMILE

Het Teresiakoor Ekeren Bunt nodigt u uit in de kerk van de Bunt te Ekeren voor een concert samen met REY.

Deze keer brengen ze recente profane muziek in samenwerking met REY, een groep met jonge talentvolle artiesten die ook een eigen repertoire aanbieden.

flyer concert Teresia_Rey

WAAN-ZINg

Vijftig zangers verwelkomen jullie met liederen over strijd, weemoed, bevrijding, respect. Opdat de oorlogsretoriek van ‘ein frischer, fröhlicher Krieg’ nooit meer zou terugkomen. Het lied als daad, het vers als wapen, het gedicht als klaroenstoot – voor vrede en burgerzin. Wij garanderen jullie een klankrijk en kleurrijk optreden.

Waar?

Om 20u15 in Antwerpen op zaterdag 8 december in het Zuiderpershuis.

Kaarten kan je bestellen via tickets.zwk@gmail.com

Lukt deze datum niet, geen probleem, we voeren het concert ook uit in Hoogstraten op zaterdag 24 november om 20u15 in zaal GC Raboeni. Kaarten voor dit concert kan je bestellen via toerisme@hoogstraten.be

Wees welkom,

Het bestuur en de leden van het Mannenkoor ZWK.

Infosessie Sabam/Semu

Dinsdagavond 16/10 verzamelden zo’n 18 geïnteresseerden zich om alles te weten te komen over auteursrechten. Het werd een leerzame avond met ruimte voor concrete vragen. Bedankt aan Davy Delaeter voor de heldere en interessante materie!

 

Hoe we onze koordag beleefden? Wel zo!

Op zaterdag 6 oktober vond de jaarlijkse koordag plaats van Koor&Stem Antwerpen. We ontvingen de jubilerende koren en enkele gastsprekers. Later op de avond werden we verwend door een concert van Caloroso o.l.v. Inge Sykora en vierden we onze vrijwilliger van het jaar. En of het een feestelijke dag werd!

Enkele foto’s vind je hier:

        

Kamerkoor Sine Nomine Lier zingt De Seizoenen… anders…

Er zal niet alléen gezongen worden, maar er zullen enkele bekende stukken te horen zijn, al dan niet in een nieuw kleedje, wat klassieker, wat moderner, of minder bekend, zelfs nagelnieuw en in alle bescheidenheid – een première zoals dat heet van ‘The Seasons’, een werk dat dirigent Peter Pazmany schreef op teksten van Gerd Van Riel… Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils!
De nodige info vind je op de flyer: