Het circus van het leven, de liefde en nog zo van die dingen

De wereld lijkt vandaag op een circus van dwaze clowns, vingervlugge goochelaars die zakkenrollers lijken, onverantwoordelijke evenwichtskunstenaars, acrobaten op het scherp van de snee, trapezekunstenaars zonder net, messenwerpers met slechte bedoelingen en een orkest dat valse noten blaast terwijl de circusdirecteur het publiek beledigt. En wij, wij zitten erbij en kijken ernaar.

Of toch niet?

Wat als we het circus in eigen handen nemen? Wat als clowns teder en melancholisch zijn? Wat als goochelaars hoop uit hun hoed toveren en evenwichtskunstenaars de balans zoeken tussen droom en daad? Wat als messenwerpers dansers worden, begeleid door een feestelijk orkest? Wat als trapezekunstenaars als vrije vogels de lucht doorklieven en de circusdirecteur boodschapper wordt van de toekomst? En wat als de liefde het leidmotief wordt dat iedereen verbindt?

Solidariteitskoor Frappant (120 zangers en 15 muzikanten) brengen in regie van Patrick Maillard een muzikale voorstelling waar je buiten komt met het gevoel dat de wereld niet in de handen ligt van dolle directeurs en dwaze clowns. Een schaamteloos optimistische en feestelijke voorstelling die goesting geeft om te blijven geloven in morgen.

Nog vijf concerten te gaan!

  • ZA 19 jan 2019 20u15 CC†’t†Aambeeld¨†Aartselaar†http://www.cultureelcentrumaartselaar.be/
  • ZO 10 feb 2019 15u00 CC Ter Vesten, Beveren http://tervesten.be/
  • ZA 23 maa 2019 20u00 CC Lier, Jezuïetenkerk http://www.lierscultuurcentrum.be/
  • ZA 4 mei 2019 20u00 CC Berchem http://www.ccbe.be/
  • ZA 25 mei 2019 20u15 CC De Kern, Wilrijk http://www.ccdekern.be/

Vanaf oktober zal je op onze website ook een korte trailer vinden: www.frappant.info

Zoals gewoonlijk, steunen zij met de opbrengst van deze voorstellingenreeks weer enkele projecten.

Promo Circus van het leven