Word jij onze nieuwe secretaris (m/v)?

Enkele weken geleden heeft Anita Croon, onze secretaris, na vele jaren inzet aangekondigd dat ze haar taken wil overdragen naar een volgende vrijwilliger. De bestuursvergadering heeft dit ‘ontslag’ natuurlijk aanvaard en we hebben Anita erg bedankt voor de inzet en betrouwbaarheid.

Als secretaris zorgde zij voor de verslagen van de vergaderingen en van de jaarlijkse algemene vergadering. Zij hield het ledenregister bij van de algemene vergadering en zorgde voor de neerlegging van aanstellingen en ontslagen van leden van de raad van bestuur. Met veel zorg voor deze taken, heeft ze ongeveer 3u/maand aan deze opdracht besteed.

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwilliger. Iemand die misschien graag op de achtergrond werkt (of niet) en zin heeft voor deze administratieve stiptheid. Hiervoor heb je enkel een PC en een internet verbinding nodig: wij bewaren alles op een centrale plek waar we je toegang toe geven. Eventuele kosten die je maakt, worden steeds vergoed.

We hopen dat misschien jij je hiervoor geroepen voelt? Of dat je iemand in jullie koorgroep kent, die aanleg en zin heeft voor deze functie.

Als vrijwilliger kom je zo meer te weten over onze werking. Je leert ook heel veel over de koren in onze provincie. En zelfs al weet je niet hoe werkt, dat neerleggen en die verslagen: we leggen het je graag uit.

Je komt natuurlijk ook terecht in een fijne groep vrijwilligers uit alle delen van onze provincie die elk hun talenten en interesses hebben, maar vooral het koorleven in onze provincie willen ondersteunen.

Geef ons gerust een seintje: we ontvangen je met open armen!

inschrijvingen@koorenstemantwerpen.be