Colours of Flanders – Ave

Colours of Flanders – Ave

Met deze vraag in het achterhoofd, heeft CANTIAMO voor hun toehoorders een pracht van een lied-programma in elkaar gestoken, met allemaal muziek van componistenvan bij ons… Componisten van anno 1200 tot anno 2100 ! Liederen die onze streek ofstad bezingen. Liederen die het leven en de strijd van ons volk bezingen. Liederen over het reilen en zeilen van het huisgezin, van de ochtend tot de nacht. Liederen ook met een religieus Mariaal accent. Liederen in onze eigen taal en enkele ook in het Latijns of Italiaans. Maar allemaal TOP-liederen die in het historisch geheugen bewaard zijn gebleven.

Het koor Cantiamo & Friends brengt deze liederen voor u ten gehore, begeleid door orkest, piano en orgel. Verder zal Mvr Rachel Fabry tevens enkele liederen met solo’s verrijken… Tussenin brengen enkele teksten wat rustpunten in het programma, om dan met z’n allen over te gaan in een daverende samenzang ! Meermaals ‘kippenvel’gegarandeerd.

Wilt u dit uniek concert ook meemaken ? Kom dan met familie, vrienden en kennissennaar het concert “ COLOURS OF FLANDERS-AVE ”
in de Heilig Hartkerk te Schoten (wijk Deuzeld), Deuzeldlaan 80
op ZONDAG 12 MEI 2019 OM 15u (deuren 14.15u).

Na het concert is iedereen nog welkom in onze gezellige herberg in het parochiecentrum vlak naast de kerk om nog wat verder bij te praten…

Om zeker te zijn van je plaats, zend je best tijdig een mail naarleenredig@gmail.com met vermelding van het aantal gewenste tickets, je naam, adres en telefoonnummer. Bellen kan ook via 03/289 57 88
Je inkomkaarten ( niet genummerde plaatsen ) kunnen vooraf afgehaald worden of zullen ter beschikking liggen bij de inkom op de dag van het concert. In voorverkoop kosten ze 12 €, de dag zelf 15 €. Kaarten ook verkrijgbaar via de koorleden en opzondag na elke viering in de HHartkerk.

Hopelijk mogen we u begroeten op zondag 12 mei … met vele groeten…