Kristel Van Doorslaer
Kristel Van Doorslaer
Penningmeester

Kristel Van Doorslaer

Reeds in mijn jeugdjaren was ik aangesloten bij een kinder- en jeugdkoor ‘De Glimwormpjes’ in Schoten.  Ook mijn ouders zongen in het volwassenkoor, dus ik heb de liefde voor muziek  en sociaal engagement met de paplepel meegekregen. Ondertussen ben ik sinds 2006 koorlid van het koor ‘Cantabile’ uit Hove.  Bovendien volg ik nog zangles aan de muziekacademie van Berchem bij Rachel Fabry.

Professioneel heb ik 25 jaar gewerkt als expediteur in de haven van Antwerpen.  Sinds 2014 heb ik echter besloten dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk en ondertussen ben ik werkzaam als zelfstandige in hoofdberoep.  Hierbij geef ik administratieve ondersteuning aan enkele bedrijven en ben ik ook gids op het domein van kasteel ‘Cantecroy’ te Mortsel.  In september behaalde ik mijn diploma van ‘stresscoach’ met de bedoeling om workshops en opleidingen te organiseren rond het thema ‘ stress en burn-out’, zowel gericht naar bedrijven als particulieren.

Sinds begin 2015 ben ik ook de nieuwe penningmeester van vzw Koor & Stem provincie Antwerpen.  Ik wil mij engageren in een team dat de muziek en koren wil promoten en meewerken om dit tot een succes te maken.